Internetradio Monicateam

 
 

 


Sint met Pieten bij u thuis op bezoek? Lees dan gauw verder...

 

Het is weer zover 5 December is de Sint met zijn pieten weer in het land.

U wilt de Sint verwelkomen op uw sinterklaasfeest op school of clubgebouw en bij u thuis Sint en zijn Pieten zijn tot in de puntjes verzorgd en maken van uw sinterklaasviering echt iets bijzonders.
Sinterklaas komt met ongeveer 6 Pieten op bezoek
Een bezoek van Sint die de kinderen op uw school nooit zullen vergeten. Traditiegetrouw wordt er gezongen, zal de Sint zijn grote boek openslaan en delen de Pieten de cadeautjes uit. Al uw wensen zijn bespreekbaar, zodat wij er samen met u een onvergetelijk feest van kunnen maken.

Wij leveren u Sinterklaas en meerdere zwarte pieten. Dit alles inclusief strooigoed en foto's gemaakt door onze fotopiet en dit voor een zeer betaalbare prijs.

bij belangstelling of meer informatie kunt u contact opnemen met de nummers die op de afbeelding staan of eventueel een mail sturen naar webmaster@monicateam.nl

 

 

 

 
 

Free Website templateswww.seodesign.usFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesAgence Web MarocMusic Videos OnlineFree Wordpress Themeswww.freethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree CSS Templates Dreamweaver